Rymden. Resa i tomrummet. Läs den här sidan och kolla in bilderna! ↓

 

 

 

 

 

 

 

Är du en utomjording?Många människor har en känsla av att ha levt på någon annan planet eller i en helt annan värld. De kan därför uppleva främlingskap eller vilsenhet på jorden.
Om du har känslan av att vara en utomjording skall du lita på den känslan. Förmodligen är den sann. Du har din kosmiska livsrot i ett annat system.
Det kan innebära en speciell känslighet, men det är också något som du kan ta till vara. Dina vibrationer kan vara helande för planeten jorden.
Som utomjording har du rätt att stå för dina upplevelser, inte minst inför dig själv. 
Det finns en ”inre synlighet” som skiljer sig från den yttre synligheten. Du har insikter, som du kanske inte förstår att du har och kunskaper som du inte alltid vet hur du skall använda. Du är här för att förbättra jordens vibrationer. Ofta gör du  det enbart med din närvaro, eftersom de vibrationerna finns inom dig själv. Du bär med dig vibrationerna från ditt kosmiska ursprung.
 


Nedanstående bilder kan du använda som hjälp till Meditation.

  Här kan du läsa allmänt om → utomjordingar  (länk) och här: . En annan länk (engelska) http://www.christiananswers.net/swedish/q-eden/edn-c002s.html (länk om skapelsen)

Ditt medvetande. Kanske som en blå, lysande prick i ett stort mörker

Medvetandet vidgas. Det blir allt rikare, som regnbågen. Du bevarar ditt inre som ett stort lugn

Möjligheterna är oändliga, liksom du själv. fortfarande är ditt inre ett stort lugn

 1