Om mig, buddhism, tarot och annat

Jag bor i Orminge. Jag har rest i världen. Jag heter Annakarin Svedberg.

Orminge ligger i Nacka, Saltsjö-Boo.

För många år sedan blev jag buddhist. Intresset tog mig ut på långa resor i världen. Under många år reste jag fram och tillbaka till Indien. Jag vistades halvårsvis i Dharamsala, som ligger i Himachal Pradesh i Himalaya. 

Numera kallar jag mig "fri esoteriker", om jag nu måste kalla mig någonting alls.

Under många år arbetade jag som spåkvinna. Jag hade lärt mig Tarot-korten, som jag hittat i en esoterisk butik i Stockholm. Jag fann också en bok om korten och hur man spår. Den bläddrade jag ivrigt i, samtidigt som jag tränade mig i den svåra konsten att spå andra genom att lägga kort för vänner och bekanta. Så småningom började jag testa på främmande människor. Med skiftande framgång, det måste erkännas. Men ryktet spreds.Människor har kommit till mig i en ständig ström. Jag läser också i händer. 

Jag har arbetat hemma med klienter, och dessutom på mässor runt om i Skandinavien, samt i drop-inbutiker i Stockholm och på spå-linjer. Jag har också givit kurser och skrivit texter om tarot.

   
   

http://cms.dinstudio.cms.text_23.html Länken till min sida om Tarot.

Tarot har varit en spännande resa, också för mig själv. Genom korten har jag träffat alla slag av människor på många platser i och utanför vårt land. Jag har fått kolleger som också använder korten eller andra metoder för vägledning. Jag lärde mig att spå i händer som komplement. Jag studerade astrologi och ställde horoskop.

Jag hade lärt mig att meditera av min buddhistiska lärare.

Här syns vi tillsammans i Etnografiska Muséets kinesiska tempelrum.

Meditation ger lugn och vidgar sinnet. Det har hjälpt mig i mitt arbete men människor. 

http://cms.dinstudio.se/cms/text1_23.html Här är länken till sidan om meditation.

Numera jobbar jag betydligt mindre med att ta emot människor. Gamla kunder kommer tillbaka, och nya finner mig. Arbetsbelastningen har varit hög genom åren. 

Jag jobbar också på en spå-linje, via mejl och i telefon. 

 

 

 

 

Finns änglar?