Välkommen

BEHÖVER DU EN SAGA?

Ett inre lyft för din motspänstiga själ.

Under en tid skrev jag sagor. De var beställda av mina klienter, och de var djupt personligt riktade till henne eller honom som beställt dem. De var korta – 1-2 A4.

 

Ofta kombinerades sagan med en tarot-läsning, handläsning  och/eller berättelsen om ett tidigare liv.

 

Jag har också givit ut böcker med esoteriska sago-motiv. Högplatåns Guld, Se upp för Trollen, Veo, en esoterisk rymdsaga och 6 magiska sagor. Du kan låna dem från bibliotek.

 

Din saga ger dig läkning och kraft. Stärker självförtroende och självkänsla. Den öppnar din inre människa mot nya dimensioner, hjälper din förmåga till visualisering och visar var din väg går. Den kan fungera som en guidad meditation, med meningsfulla symboler som talar till omedvetna skikt inom dig.

 

Den läker ditt inre barn om och om igen. Den nedkallar änglarna.

 

Nu har du möjlighet att få en sådan saga.

Den öppnar portar som du trodde var låsta. Som aldrig var låsta.

Jag ser, bl.a. på f.book att det är gott om esoteriskt sinnade personer. Ofta erfarna, utbildade, kreativa, kunniga, nyfikna.

 

 

Vi, människorna, är ofta mer än vad vi tror oss vara. Som träden finns vi i det lilla fröet.

En saga kan hjälpa dig att frigöra din inre människa att växa som ett träd. Med rot, med stam, med krona.

När du får din saga skall du först läsa igenom den. Du skall inte förvänta dig att den spår din framtid, för det gör den inte. Reflektera över de känslor och tankar sagan växer hos dig. Hör gärna av dig, om du vill diskutera något. Jag berättar sagan, men tolkar den inte. Du tolkar den. Givetvis har jag också tankar kring dess symboler och vad de vill säga. Detta kan vi diskutera tillsammans.

 Sagan kan också fungera som en guidad meditation.

 

Jag har, under många år, arbetet som tarot-läsare, handtydare, och medial rådgivare. Bla på mässor över hela norden, samt i drop-in-butiker i Stockholm. Samt skrivit och givit ut flera böcker på olika förlag.

Jag jobbar som anställd på en spå-linje.

 

Jag har också tagit emot klienter för inre resor, meditation och tidigare liv.

 

Nu sysslar jag mest med att skriva. Förutom rådgivning pr telefon och möten med gamla klienter.

Mina artiklar i olika ämnen som rör det mänskliga, det magiska, det filosofiska, det andliga, det kulturella,  finns publicerade på nät-tidningen Tidningen Kulturen.

 

Symboler kan vara ett märkligt och viktigt språk. De kan ge vägledning, vila, läkning, stillhet och förändring. Jag drömmer en vaken-dröm för dig – som du sedan själv kan drömma.

Jag har också givit ut flera böcker på olika förlag.

 

vill du veta mer?

KONTAKTA MIG, ANTINGEN PÅ SAJTEN HÄR ELLER GENOM MIN E-POST:

annakarin@ebrevet.nu

 

Som att resa i drömmen